Barebells nya Soft Bar Coco Choco: En proteinrik njutning

Höstens kyla knackar på dörren och visst, för många betyder det att sommaren är ett minne blott. Men hos Barebells är det annorlunda.  De vill med all tydlighet ge oss en smak av evig sommar, och nu introducerar de en bar som gör just det.

Barebells Soft Bar Coco Choco är en spännande blandning av söt och saftig kokos inlindad i den mest utsökta mjölkchoklad. Den här baren är inte bara en hyllning till den älskade kokosnöten, utan också en välförtjänt belöning för träningsentusiaster. Den kommer inte bara med ljuvlig smak utan också med hela 16 gram protein och det bästa? Ingen tillsatt socker.

Om du någonsin velat förlänga sommaren, åtminstone i ditt sinne och gom, så är detta din biljett. För när du tar den första tuggan av Coco Choco, transporteras du direkt till en solig strand med palmer svajande i vinden, även om du fysiskt befinner dig i regniga Stockholm eller kyliga Köpenhamn.

Men låt oss dyka djupare ner i vad denna bar faktiskt innehåller. Huvudingredienserna inkluderar mjölkproteiner, vilket är känt för att vara högkvalitativ proteinkälla. Den inkluderar även maltitol och xylitol, två välkända sötningsmedel som är kända för att ha ett lägre glykemiskt index än vanligt socker, vilket kan vara fördelaktigt för de som försöker undvika snabba blodsockertoppar.

Värt att notera är även innehållet av kollagenhydrolysat, en ingrediens som har associerats med hälsofördelar för hud, hår och naglar.

Innehåll

  • Per 100g / Per bar, 55g
  • Energi: 1641 kJ/394 kcal / 903 kJ/217 kcal
  • Fett: 20 g / 11 g
  • Varav mättat fett: 14 g / 7,6 g
  • Kolhydrat: 36 g / 20 g
  • Varav sockerarter: 3,5 g / 1,9 g
  • Fiber: 2,4 g / 1,3 g
  • Protein: 29 g / 16 g
  • Salt: 0,38 g / 0,21 g

Slutord

Avslutningsvis, med tanke på det ständigt växande sortimentet av produkter på marknaden, fortsätter Barebells att imponera med sina innovativa kreationer. Soft Bar Coco Choco, med sin unika smakprofil och näringsinnehåll, ser ut att bli ännu en storsäljare för företaget.

Barebells, redan kända för sina smakrika och näringsrika proteinbars, ser ut att ha en ny stjärna i sitt sortiment. Låt oss inte glömma att dessa bars innehåller mer än 10% kokosflingor, vilket förklarar den autentiska smaken. Och om du redan är en fan av chokladen Bounty, är detta sannolikt nästa stora sak för ditt snacksförråd.

Barebells har expanderat kraftigt tack vare sin popularitet. Med smaker som Caramel Cashew och Salty Peanut har de satt en ny standard för hur proteinbars kan och bör smaka. Men varför stanna där? De har även introducerat proteinmjölkshakes, som fungerar som ett snabbt och smakrikt alternativ för dem på språng.

För de som leder en aktiv livsstil och söker efter pålitliga källor till energi och återhämtning efter träning, kan proteinbars vara en ovärderlig resurs. Med sitt höga proteininnehåll kan Barebells Soft Bar Coco Choco vara den perfekta partnern efter ett svettigt träningspass.

Kan den verkligen leva upp till all hype? För att ge våra läsare den mest omfattande bilden av produkten har vi på Proteinfokus.se beslutat att själva sätta baren på prov.

Inom de närmaste veckorna kommer vi att genomföra ett utförligt test, där vi tar en närmare titt på smak och konsistens. Håll ögonen öppna för vår kommande recension, där vi kommer att avslöja om Barebells Soft Bar Coco Choco verkligen är den tropiska dröm vi alla hoppas på!

Barbells pressmeddelande